CA-76T, RCA-76T DC24V / AC220V DIN43650A konektor 0.3-0.8Mpa goyen RCA remot kontrol pulsa jet klep

Short Description:

CA-76T, RCA-76T DC24V / AC220V DIN43650A konektor 0.3-0.8Mpa goyen RCA remot kontrol pulsa jet klep Model: Struktur CA-76T: Diaphragm Pakaryan-meksa: 0.3-0.8MPa Sekitar suhu: -5 ~ 55 Relatif asor: < 85% Pakaryan Sedheng: Clean Air voltase: AC220V DC24V Diaphragm urip: Salah Juta siklus Port Size: 3 "Body Construction: Aluminium (Diecast) Ferrule: 304 SS Armature: 430FR SS Seals: Nitrile utawa Viton (dikiataken) Spring: 304 Screws SS : 302 SS Diaphragm Material: NB ...


  • Potongan: US $ 5 - 10 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Ningbo / SHANGHAI
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    CA-76T, RCA-76T DC24V / AC220V DIN43650A konektor 0.3-0.8Mpa goyen RCA remot kontrol pulsa jet klep

    Model: CA-76T
    Struktur: Diaphragm
    Pakaryan-meksa: 0.3-0.8MPa
    Sekitar suhu: -5 ~ 55
    Relatif asor: <85%
    Pakaryan Sedheng: Clean Air
    voltase: AC220V DC24V
    Diaphragm urip: Salah Juta siklus
    Port Size: 3 "

    Construction
    Body: Aluminium (Diecast)
    Ferrule: 304 SS
    Armature: 430FR SS
    Seals: Nitrile utawa Viton (dikiataken)
    Spring: 304 SS
    Screws: 302 SS
    Diaphragm Material: NBR / Viton

    Instalasi
    1. Siapke sumber lan tabung jotosan pipo selaras specification tutup. Supaya nginstall
    klep ngisor tank.
    2. Njamin tank lan pipo supaya rereget, teyeng utawa sawetoro liyane.
    3. Priksa manawa sumber air resik lan garing.
    4, Nalika gunung klep kanggo welingan pipo lan stopkontak kanggo baghouse, njupuk ora thread keluwihan
    sealant bisa ngetik tutup dhewe. Tansah cetha ing tutup lan pipa.
    5. Priksa sambungan listrik saka Solenoid kanggo controller utawa nyambung RCA port pilot kanggo pilot tutup
    6. Aplikasi meksa Moderate kanggo sistem lan mriksa bocor instalasi.
    7. Kanthi pressurize sistem.

     RCA-76T goyen seri remot kontrol tutup pulsa jet 

    97.

    Koleksi orifice Port Size diaphragm KV / CV
    CA / RCA20T 20 3/4 " 1 12/14
    CA / RCA25T 25 1 " 1 20/23
    CA / RCA35T 35 1 1/4 " 2 36/42
    CA / RCA45T 45 1 1/2 " 2 44/51
    CA / RCA50T 50 2 " 2 91/106
    CA / RCA62T 62 2 1/2 " 2 117/136
    CA / RCA76T 76 3 2 144/167

     

    CA-62T, RCA-62T, CA-50T, RCA-50T pulsa jet tutup diaphragm kits

    IMG_5308
    Good kualitas diimpor diaphragm bakal milih lan digunakake kanggo kabeh klep, karo saben bagean dicenthang ing saben prosedur Manufaktur, lan sijine menyang baris Déwan kontek kanggo kabeh tata cara. Tau tutup rampung bakal dijupuk ndamu test.
    Diaphragm repair kit setelan kanggo DMF seri bledug Penagih diaphragm tutup
    Range suhu: -40 - 120C (Nitrile materi diaphragm lan segel), -29 - 232C (Viton materi diaphragm lan segel)

    Loading wektu: 7-10 dina sawise pembayaran ditampa
    Warranty: babar pisan tutup pulsa Kita 1.5 taun, kabeh klep nerangake karo dhasar 1.5 taun ebay babar pisan, yen item risak ing 1.5 taun, Kita bakal kurban panggantos tanpa daya ekstra (kalebu ragad kapal) sawise kita nampa produk risak.

    Ngirim
    1. Kita bakal ngatur ngirim langsung sawise pembayaran nalika kita duwe panyimpenan.
    2. Kita bakal nyiapake barang sawise dikonfirmasi ing kontrak ing wektu, lan ngirim ASAP tindakake kontrak persis nalika barang sing selaras
    3. We duwe macem-macem cara kanggo ngirim barang, kaya segara, dening online, Express minangka DHL , Fedex, TNT lan ing. Kita uga nampa Paduka disusun dening pelanggan.


  • Previous:
  • Next:

  • WhatsApp Online Chat !