Babagan awake dhewe

Green Power Co; Ltd iki diadegaké ing taun 2005.

We kudu akeh taun pengalaman prodhuksi tutup pulsa, konektor bulkhead, repair diaphragm kits, pilot, gulungan kawat, Timer lan aksesoris liyane. 

 

pabrik kita ana ing Pukou Industrial Zone, Shengzhou, Zhejiang, China, adjoins ing donya kelas banyu jero pelabuhan - pelabuhan Beilun, 2 jam kanggo Shanghai dening mobil, mung 80kms adoh saka Nanjing Nanking Nanjing lan International Airport Hangzhou Xiaoshan, kang iku seneng penak lalu lintas gedhe.

kualitas produk kita wis strictly kontrol miturut standar kualitas ISO. Sampurna prodhuksi lan testing Alat, sistem manajemen kualitas majeng, Pabrik profesional lan tim dodolan dijamin layanan kita kuwat sadurunge-sale lan sawise-sale.

Kita tetep privasi "delivery rega Sarujuk, ing-wektu, kualitas anteng, pembangunan layanan ati-kanggo-ati ceaseless lan Win-win mode".

We becik welcome pelanggan anyar lan lawas ing pasar domestik lan jaban rangkah kerjo bareng karo kita!


WhatsApp Online Chat !