Tentang Kami

Héjo Power Co; Ltd diadegkeun dina 2005.

Urang kudu loba taun pangalaman dina ngahasilkeun klep pulsa, panyambungna bulkhead, perbaikan diafragma kit, pilot, coils, timers jeung asesoris séjén. 

 

pabrik urang aya dina Pukou Parabot Industrial, Shengzhou, Zhejiang, Cina, adjoins nu-kelas dunya cai jero palabuhan - port Beilun, 2 jam keur Shanghai ku mobil, ngan 80kms jauh ti Bandara Internasional Lishe Ningbo jeung Bandara Internasional Hangzhou Xiaoshan, whereby eta enjoys genah lalulintas hébat.

kualitas produk urang mastikeun dikawasa luyu standar kualitas ISO. Sampurna ngahasilkeun sarta nguji equipments, sistem manajemen kualitas canggih, pabrik profésional sarta tim jualan dijamin jasa kami beurat sateuacan-diobral sarta sanggeus-diobral.

Simkuring tetep kawijakan "pangiriman harga nguntungkeun, dina waktos, kualitas ajeg, ngembangkeun jasa haté-to-haté ceaseless na Win-win mode".

Urang warmly ngabagéakeun para nasabah anyar jeung heubeul di pasar domestik jeung luar negeri cooperate kalawan kami!


WhatsApp Online Chat !