FAQs

FAQ

Loba ditanyakeun

Naon harga anjeun?

harga kami geus tengah ngabandingkeun kalayan supplier Cina lianna.

Naon kualitas produk anjeun?

kualitas produk urang nyaeta tingkat nu pangluhurna di Cina.

What is the produk jaminan?

jaminan klep pulsa urang téh 1,5 taun, sadaya valves hadir kalawan dasar 1,5 taun sellers nanaon, lamun item cacad di 1,5 taun, Kami baris nawiskeun ngagantian tanpa carjer tambahan (kaasup fee pengiriman barang) sanggeus kami narima produk cacad.


WhatsApp Online Chat !