Најчесто поставувани прашања

Најчесто поставувани прашања

НАЈЧЕСТО ПОСТАВУВАНИ ПРАШАЊА

Кои се вашите цени?

Нашата цена е средна во споредба со другите кинески добавувачи.

Каков е квалитетот на вашите производи?

Квалитетот на нашите производи е на највисоко ниво во Кина.

Која е гаранцијата на производите?

Нашата гаранција за пулсниот вентил е 1,5 година, сите вентили доаѓаат со основна гаранција од 1,5 години од продавачите, ако предметот е неисправен за 1,5 година, ќе понудиме замена без дополнителен полнач (вклучувајќи такса за испорака) откако ќе ги добиеме неисправните производи.


WhatsApp онлајн разговор!