Cilat janë avantazhet e filtrit të qeseve?

Cilat janë avantazhet e filtrit të qeseve?

⒈ Fuqia e heqjes së pluhurit është shumë e lartë, zakonisht arrin 99%, dhe mund të kapë grimca të imta pluhuri me një madhësi grimcash më të mëdha se 0.3 mikron, të cilat mund të plotësojnë kërkesat strikte të mbrojtjes mjedisore.

⒉ Funksioni i skeletit të heqjes së pluhurit është i qëndrueshëm.Ndryshimet në kushtet e funksionimit si vëllimi i ajrit të depozitimit, përmbajtja e pluhurit të gazit dhe temperatura kanë pak efekt në efektin e heqjes së pluhurit të filtrit të qeseve.

⒊ Hedhja e pluhurit është e thjeshtë.Filtri i qeseve është një pajisje pastrimi të thatë që nuk kërkon ujë, kështu që nuk ka asnjë problem të hedhjes së ujërave të zeza ose të baltës, dhe pluhuri i mbledhur mund të riciklohet dhe përdoret lehtësisht.

⒋Përdorimi i të ndjeshme.Vëllimi i ajrit të shkarkimit mund të variojë nga qindra metra kub në orë në qindra mijëra metra kub në orë.Mund të përdoret si një njësi e vogël e instaluar drejtpërdrejt në dhomë ose ngjitur me të, ose mund të bëhet një dhomë e madhe për heqjen e pluhurit.

⒌ Paraqitja është relativisht e thjeshtë, funksionimi është relativisht i qëndrueshëm, investimi fillestar është i vogël dhe mirëmbajtja është e përshtatshme.

28871e9269a2dbefcb3e6512c7c64a4


Koha e postimit: Qershor-14-2022
WhatsApp Online Chat!