2 inch tutup DN50 pulsa DMF-Z-50s DMF-Y-50s repair diaphragm kits

Short Description:

2 inch DN50 pulse valve DMF-Z-50S diaphragm repair kits   1. Diaphragm repair kit suit for pulse valve DMF-Z-50S, DMF-Y-50S 2. Diaphragm Material: Proprietary high performance engineering thermoplastic elastomer or Viton 3. If you need a large quantity, we can give big discount for you. 4. The products we have many in store, it will be sent out ASAP when we received the payments. Diaphragm repair kits suit for DMF-Z-50S, DMF-T-50S, DMF-Y-50S 2″ pulse valve   Diaphragm repair kits for a...


  • Potongan: US $ 5 - 10 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Ningbo / SHANGHAI
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    2 inch kits repair tutup DN50 pulsa DMF-Z-50s diaphragm
    IMG_5292 

    1. Diaphragm repair kit setelan kanggo tutup pulsa DMF-Z-50s, DMF-Y-50s
    2. Diaphragm Material: Tertutup kinerja dhuwur engineering Stamping elastomer utawa Viton
    3. Yen perlu sing jumlahe akeh, kita bisa menehi diskon amba kanggo kowe.
    4. Ing produk kita duwe akeh ing nyimpen, iki bakal dikirim metu ASAP nalika kita nampa pembayaran.

    Diaphragm repair kit setelan kanggo DMF-Z-50s, DMF-T- 50s , DMF-y 50s  2 "tutup pulsa73  

    Diposaken diaphragm kits kanggo kabeh DMF seri pulsa tutup
    IMG_5347
    Loading wektu: 3-5 dina sawise pembayaran ditampa
    Warranty:  tutup pulsa Kita lan bagean babar pisan punika 1,5 taun, kabeh klep nerangake karo dhasar 1.5 taun ebay babar pisan, yen item risak ing 1.5 taun, Kita bakal kurban panggantos tanpa daya ekstra (kalebu ragad kapal) sawise kita nampa produk risak.
    Ngirim
    1. Kita bakal ngatur ngirim langsung sawise pembayaran nalika kita duwe panyimpenan.
    2. Kita bakal nyiapake barang sawise dikonfirmasi ing kontrak ing wektu, lan ngirim ASAP tindakake kontrak persis nalika barang sing selaras
    3. We duwe macem-macem cara kanggo ngirim barang, kaya segara, dening online, Express minangka DHL , Fedex, TNT lan ing. Kita uga nampa Paduka disusun dening pelanggan.


  • Previous:
  • Next:

  • WhatsApp Online Chat !