3/4 K2007 Viton membran pulsa tutup CA20T RCA20T

Short Description:

3/4 K2007 Viton membrane pulse valve CA20T RCA20T  1. Diaphragm repair kit K2000 was suit for goyen pulse valve: CA-20T, 3/4″ 2. Diaphragm Material: Viton 3. If you need a large quantity, we can give big discount for you. 4. The products we have many in store, it will be sent out ASAP when we received the payments.   Model Nitrile Viton CA/RCA20T K2000 K2007 CA/RCA25T K2501 K2503 CA/RCA35T K3500 K3501 CA/RCA40T K4000 K4007 CA/RCA45T K4502 K4503 CA/RCA50/62T K50...


  • Potongan: US $ 5 - 10 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Ningbo / SHANGHAI
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    3/4 K2007 Viton membran pulsa tutup CA20T RCA20T 

    18.
    1. Diaphragm repair kit K2000 ana setelan kanggo tutup goyen pulsa: CA-20T, 3/4 "
    2. Diaphragm Material: Viton
    3. Yen perlu sing jumlahe akeh, kita bisa menehi diskon amba kanggo kowe.
    4. Ing produk kita duwe akeh ing nyimpen, iki bakal dikirim metu ASAP nalika kita nampa pembayaran.

    IMG_5344

     

    model Nitrile Viton
    CA / RCA20T K2000 K2007
    CA / RCA25T K2501 K2503
    CA / RCA35T K3500 K3501
    CA / RCA40T K4000 K4007
    CA / RCA45T K4502 K4503
    CA / RCA50 / 62T K5004 K5000
    CA / RCA76T K7600 K7601

    Diposaken diaphragm kit 3 "tutup pulsa CA-76MM

    IMG_5308

     

    Loading wektu: 3-5 dina sawise pembayaran ditampa

    Warranty:  tutup pulsa Kita lan bagean babar pisan punika 1,5 taun, kabeh klep nerangake karo dhasar 1.5 taun ebay babar pisan, yen item risak ing 1.5 taun, Kita bakal kurban panggantos tanpa daya ekstra (kalebu ragad kapal) sawise kita nampa produk risak.

    Ngirim
    1. Kita bakal ngatur ngirim langsung sawise pembayaran nalika kita duwe panyimpenan.
    2. Kita bakal nyiapake barang sawise dikonfirmasi ing kontrak ing wektu, lan ngirim ASAP tindakake kontrak persis nalika barang sing selaras
    3. We duwe macem-macem cara kanggo ngirim barang, kaya segara, dening online, Express minangka DHL , Fedex, TNT lan ing. Kita uga nampa Paduka disusun dening pelanggan.


  • Previous:
  • Next:

  • WhatsApp Online Chat !