Customer digawe nitrile diaphragm repair kit 2 "pulsa pasar tutup UK

Short Description:

Customer digawe tutup nitrile repair diaphragm kits pulsa pasar UK 1. Diaphragm Material: Buna (NBR) 2. Yen sampeyan perlu jumlahe akeh, kita bisa menehi diskon amba kanggo kowe. 3. Ing produk bakal dikirim metu ASAP nalika kita nampa pembayaran advance. Photos lan teken diaphragm kits saka customer Pulse awak tutup mriksa supaya customer digawe wektu diaphragm Loading: 5-10 dina sawise pembayaran ditampa Warranty: tutup pulsa Kita lan bagean babar pisan punika 1,5 taun, kabeh klep nerangake karo dhasar 1.5 ye ...


  • Potongan: US $ 5 - 10 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Ningbo / SHANGHAI
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Customer pasar digawe tutup nitrile diaphragm repair kit pulsa UK15

    1. Diaphragm Material: Buna (NBR)
    2. Yen sampeyan perlu jumlahe akeh, kita bisa menehi diskon amba kanggo kowe.
    3. Ing produk bakal dikirim metu ASAP nalika kita nampa pembayaran advance.

    Photos lan teken diaphragm kits saka customerIMG_0494

    awak tutup pulsa mriksa supaya customer digawe atiIMG_0503

    Loading wektu: 5-10 dina sawise pembayaran ditampa

    Warranty:  tutup pulsa Kita lan bagean babar pisan punika 1,5 taun, kabeh klep nerangake karo dhasar 1.5 taun ebay babar pisan, yen item risak ing 1.5 taun, Kita bakal kurban panggantos tanpa daya ekstra (kalebu ragad kapal) sawise kita nampa produk risak.

    Ngirim
    1. Kita bakal ngatur ngirim langsung sawise pembayaran nalika kita duwe panyimpenan.
    2. Kita bakal nyiapake barang sawise dikonfirmasi ing kontrak ing wektu, lan ngirim ASAP tindakake kontrak persis nalika barang sing selaras
    3. We duwe macem-macem cara kanggo ngirim barang, kaya segara, dening online, Express minangka DHL , Fedex, TNT lan ing. Kita uga nampa Paduka disusun dening pelanggan.


  • Previous:
  • Next:

  • WhatsApp Online Chat !