FP40 DP40 1.5 inch repair tutup turbo pulsa viton diaphragm kits M40 M25

Short Description:

FP40 DP40 1.5 inch repair tutup turbo pulsa viton diaphragm kits M40 M25 1. Diaphragm repair kit M25 & M40 ana setelan kanggo TURBO 1.5 "detak jantung tutup FP40 & DP40 2. Diaphragm Material: Tertutup kinerja dhuwur engineering Stamping elastomer utawa Viton 3. Yen perlu jumlahe akeh, kita bisa menehi diskon amba kanggo kowe. 4. Ing produk kita duwe akeh ing nyimpen, iki bakal dikirim metu ASAP nalika kita nampa pembayaran. seri beda Pole ngumpul kanggo klep jinis pulsa kalebu Cus ...


  • Potongan: US $ 5 - 10 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Ningbo / SHANGHAI
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    FP40 DP40 1.5 inch repair tutup turbo pulsa viton diaphragm kits M40 M25  TURBO 40 (2)

    1. Diaphragm repair kit M25 & M40 ana setelan kanggo TURBO 1.5 "detak jantung tutup FP40 & DP40
    2. Diaphragm Material: Tertutup kinerja dhuwur engineering Stamping elastomer utawa Viton
    3. Yen perlu sing jumlahe akeh, kita bisa menehi diskon amba kanggo kowe.
    4. Ing produk kita duwe akeh ing nyimpen, iki bakal dikirim metu ASAP nalika kita nampa pembayaran.
    Pole seri beda ngumpul kanggo klep jinis pulsa kalebu customer digawe produk

    IMG_5375

     

    Series gulungan kawat Solenoid setelan kanggo tutup seri pulsa beda

    IMG_5364

     

     

    Customer digawe diaphragm repair kit adhedhasar tutup pulsa customer kang

     

    IMG_5332

    Paket dening pallet

     IMG_9296

     

     

    Loading wektu: 3-5 dina sawise pembayaran ditampa

    Warranty:  tutup pulsa Kita lan bagean babar pisan punika 1,5 taun, kabeh klep nerangake karo dhasar 1.5 taun ebay babar pisan, yen item risak ing 1.5 taun, Kita bakal kurban panggantos tanpa daya ekstra (kalebu ragad kapal) sawise kita nampa produk risak.

    Ngirim
    1. Kita bakal ngatur ngirim langsung sawise pembayaran nalika kita duwe panyimpenan.
    2. Kita bakal nyiapake barang sawise dikonfirmasi ing kontrak ing wektu, lan ngirim ASAP tindakake kontrak persis nalika barang sing selaras
    3. We duwe macem-macem cara kanggo ngirim barang, kaya segara, dening online, Express minangka DHL , Fedex, TNT lan ing. Kita uga nampa Paduka disusun dening pelanggan.


  • Previous:
  • Next:

  • WhatsApp Online Chat !