0200 Solenoid tutup coil pulsa DC24V

Short Description:

0200 solenoid coil pulse valve DC24V The pulse solenoid coil is a main part of pulse valve suit and work with pole assemble together.  1. Coil Insulation: Class F 2. Voltage: DC24V, AC220V 3. Connection type: DIN43650A The pulse valve solenoid coil is a very important part of the pulse valve. Pulse valve ( also called diaphragm valve ) is a pulse jet bag filter cleaning system air “switch” controlled by output signal control , bag- by-row ( room ) injection cleaning, so dust re...


  • Potongan: US $ 5 - 10 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Ningbo / SHANGHAI
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    0200 Solenoid tutup coil pulsa DC24V

    The Solenoid pulsa coil minangka bagean utama saka pulsa tutup miturut lan bisa karo Pole ngumpul bebarengan. 
    1. Coil Insulation: kelas F
    2. voltase: DC24V, AC220V
    3. jinis sambungan: DIN43650A

    28.

    Pulsa tutup Solenoid Koil iku bagean penting saka tutup pulsa. Pulsa tutup (uga disebut katup diaphragm) punika pulsa jet tas Filter sistem reresik online "ngalih" kontrol dening kontrol sinyal output, bag- dening-baris (kamar) cleaning injeksi, supaya resistance bledug tetep ing sawetara pesawat, supaya njamin daya Processing lan bledug koleksi efficiency. 

    Koil Solenoid kanggo goyen, Asco, DMF lan katup seri pulsa liyane

    IMG_5364

    Loading wektu:  7-10 dina sawise pembayaran ditampa

    Warranty:  tutup pulsa Kita lan bagean babar pisan punika 1,5 taun, kabeh klep nerangake karo dhasar 1.5 taun ebay babar pisan, yen item risak ing 1.5 taun, Kita bakal kurban panggantos tanpa daya ekstra (kalebu ragad kapal) sawise kita nampa produk risak.

    Ngirim
    1. Kita bakal ngatur ngirim langsung sawise pembayaran nalika kita duwe panyimpenan.
    2. Kita bakal nyiapake barang sawise dikonfirmasi ing kontrak ing wektu, lan ngirim ASAP tindakake kontrak persis nalika barang sing selaras
    3. We duwe macem-macem cara kanggo ngirim barang, kaya segara, dening online, Express minangka DHL , Fedex, TNT lan ing. Kita uga nampa Paduka disusun dening pelanggan.

     


  • Previous:
  • Next:

  • WhatsApp Online Chat !