Pole ngumpul repair kit lan 0200 Solenoid DC24V / AC220V

Short Description:

Pole assemble repair kits and 0200 solenoid DC24V / AC220V 1. Suit for economic pulse valves. 2. This repair kit has large air - outlet , so the air can get throgh very smoothly.  3. We use first class quality material , the collection equipment efficiency can be improved , the energy loss also can be reduced. 4. The working frequency is stable 5. Service life: 1 million cycles. 6. Voltage: DC24V Different series pulse valves armature plunger for choose pulse valves armature plunger suit for...


  • Potongan: US $ 5 - 10 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Ningbo / SHANGHAI
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Pole ngumpul repair kit lan 0200 Solenoid DC24V / AC220V

    1. Suit kanggo klep pulsa ekonomi.
    2. kit Diposaken iki wis online gedhe - outlet, supaya udhara bisa njaluk throgh banget lancar. 
    3. Kita nggunakake bahan kualitas kelas kapisan, ing efficiency peralatan koleksi bisa apik, mundhut energi uga bisa suda.
    4. Frekuensi apa stabil
    urip 5. Service: 1 yuta siklus.
    6. voltase: DC24V

    IMG_5350

    Klep seri pulsa beda armature plunger kanggo milih
    klep pulsa armature plunger setelan kanggo autel, turbo, Asco, goyen, sbfec lan ing.
    Yen sampeyan perlu kanggo desain khusus, kita uga nampa customer digawe kanggo sampeyan sawise diskusi.
    IMG_5375

     

    Pole ngumpul repair kit lan 0200 Solenoid DC24V / AC220V

    IMG_5355
    Loading wektu:  7-10 dina sawise pembayaran ditampa
    Warranty:  tutup pulsa Kita lan bagean babar pisan punika 1,5 taun, kabeh klep nerangake karo dhasar 1.5 taun ebay babar pisan, yen item risak ing 1.5 taun, Kita bakal kurban panggantos tanpa daya ekstra (kalebu ragad kapal) sawise kita nampa produk risak.

    Ngirim
    1. Kita bakal ngatur ngirim langsung sawise pembayaran nalika kita duwe panyimpenan.
    2. Kita bakal nyiapake barang sawise dikonfirmasi ing kontrak ing wektu, lan ngirim ASAP tindakake kontrak persis nalika barang sing selaras
    3. We duwe macem-macem cara kanggo ngirim barang, kaya segara, dening online, Express minangka DHL , Fedex, TNT lan ing. Kita uga nampa Paduka disusun dening pelanggan.


  • Previous:
  • Next:

  • WhatsApp Online Chat !