Solenoid coil A044 pulsa valves 400325642/400325101 DIN43650

Pondok Description:

Solenoid coil A044 pulsa valves 400325642/400325101 DIN43650 The solenoid pulsa coil mangrupakeun bagian utama pulsa klep jas tur dianggo ku kutub ngumpul babarengan. 1. Batin Hole: Φ 10.6mm, High: 39mm 2. coil insulasi: Kelas F 3. tegangan: AC24V, DC24V, AC115V, AC230V 4. Connection Tipe: DIN43650A 5. Applicability: asco klep runtuyan pulsa SCG353A043, SCG353A044, SCG353A047, SCG353A050, SCG353A051, SCG353B060 Solenoid coil A44 jas keur SCG353A043, SCG353A044, SCG353052, SCG353053 valves & n ...


  • FOB Harga: US $ 5 - 10 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: NINGBO / Shanghai
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Solenoid coil A044 pulsa valves 400325642/400325101 DIN43650

    The solenoid pulsa coil mangrupakeun bagian utama pulsa klep jas tur dianggo ku kutub ngumpul babarengan. 
    1. Batin Hole: Φ 10.6mm, High: 39mm
    2. coil insulasi: Kelas F
    3. tegangan: AC24V, DC24V, AC115V, AC230V
    4. Connection Tipe: DIN43650A
    5. Applicability: asco klep runtuyan pulsa SCG353A043, SCG353A044, SCG353A047,  SCG353A050, SCG353A051, SCG353B060

    Solenoid coil A44 jas keur SCG353A043, SCG353A044, SCG353052, SCG353053 valves30.

     

     

    Pulsa klep solenoid coil mangrupakeun bagian anu kacida penting tina klep pulsa. Pulsa klep (disebut oge klep diafragma) mangrupakeun pulsa jet kantong filter sistem beberesih hawa "switch" dikawasa ku kadali sinyal kaluaran, bag- ku-urutan (kamar) beberesih suntik, jadi lalawanan lebu tetep dina rentang set, guna mastikeun kakawasaan ngolah na kempelan lebu efisiensi. 

    coil Solenoid pikeun goyen, asco, DMF na valves serial pulsa séjén

    IMG_5364

    Loading waktos:  7-10 poé sanggeus mayar narima

    Rek:  klep pulsa kami jeung bagian jaminan anu 1,5 taun, sadaya valves hadir kalawan dasar 1,5 taun sellers nanaon, lamun item cacad di 1,5 taun, Kami baris nawiskeun ngagantian tanpa carjer tambahan (kaasup fee pengiriman barang) sanggeus kami narima produk cacad.

    Nganteurkeun
    1. Urang bakal ngatur nganteurkeun langsung saatos mayar lamun urang boga gudang.
    2. Urang baris nyiapkeun barang sanggeus dikonfirmasi dina kontrak dina waktu, sarta nganteurkeun ASAP turutan kontrak persis lamun barang nu ngaropéa
    3. Simkuring boga rupa cara pikeun ngirim barang, kayaning ku laut, ku hawa, express sakumaha DHL , Fedex, TNT jeung saterusna. Urang ogé nampa nganteurkeun disusun ku konsumén.

     


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • WhatsApp Online Chat !