PD40 1,5 "sirah ganda klep fittings rusuh turbo pulsa

Pondok Description:

PD40 1.5″ double head quick fittings turbo pulse valve   PD25 PD40 double head quick fittings fix with 1″ and 1.5″ pulse valve Pulse valve body and bulkhead connector body die casting workshop PS25 1″ single head bulkhead connector pacakge Loading time: 7-10 days after payment received Warranty: Our pulse valve warranty is 1.5 year, all valves comes with basic 1.5 year sellers warranty, if item defective in 1.5 year, We will offer replacement without extra char...


  • FOB Harga: US $ 5 - 10 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: NINGBO / Shanghai
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    PD40 1,5 "sirah ganda klep fittings rusuh turbo pulsa

    62.

     

    PD25 PD40 sirah ganda fittings rusuh ngalereskeun kalawan 1 "jeung 1,5" klep pulsa

    IMG_5412

    IMG_5416

    Pulsa awakna klep na bulkhead konektor awakna maot casting workshopIMG_0236

    PS25 1 "sirah tunggal konektor bulkhead pacakgeIMG_9296

    Loading waktos:  7-10 poé sanggeus mayar narima
    Rek:  jaminan klep pulsa kami téh 1,5 taun, sadaya valves hadir kalawan dasar 1,5 taun sellers nanaon, lamun item cacad di 1,5 taun, Kami baris nawiskeun ngagantian tanpa carjer tambahan (kaasup fee pengiriman barang) sanggeus kami narima produk cacad.

    Nganteurkeun
    1. Urang bakal ngatur nganteurkeun langsung saatos mayar lamun urang boga gudang.
    2. Urang baris nyiapkeun barang sanggeus dikonfirmasi dina kontrak dina waktu, sarta nganteurkeun ASAP turutan kontrak persis lamun barang nu ngaropéa
    3. Simkuring boga rupa cara pikeun ngirim barang, kayaning ku laut, ku hawa, express sakumaha DHL , Fedex, TNT jeung saterusna. Urang ogé nampa nganteurkeun disusun ku konsumén.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • WhatsApp Online Chat !