DC24V 1 "tipe lempeng klep pulsa SCG353A044JT

Pondok Description:

DC24V 1″ straight type pulse valve Model: SCG353A044JT Structure: Diaphragm Working-pressure: 0.3–0.8MPa Ambient Temperature: -5 ~55 Relative Humidity: < 85 % Working Medium: Clean Air Voltage: AC220V DC24V Diaphragm Life: One Million cycles Port Size: 1″ Construction Body: Aluminium (diecast) Ferrule: 304 SS Armature: 430FR SS Seals: Nitrile or Viton (reinforced) Spring: 304 SS Screws: 302 SS Diaphragm Material: NBR / Viton Installation 1. Prepare supply and blow tube p...


  • FOB Harga: US $ 5 - 10 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: NINGBO / Shanghai
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    DC24V 1 "klep pulsa tipe lempeng

    SCG353A044JT: Model
    Struktur: diafragma
    ngagawekeun-tekanan: 0.3-0.8MPa
    ambient Suhu: -5 ~ 55
    relatif asor: <85%
    ngagawekeun Medium: Bersih Air
    tegangan: AC220V DC24V
    diafragma Kahirupan: Hiji Million siklus
    Port Ukuran: 1 "

    99.

    Konstruksi
    Awak: Aluminium (diecast)
    Ferrule: 304 SS
    Armature: 430FR SS
    anjing laut: Nitrile atanapi Viton (bertulang)
    Spring: 304 SS
    Screws: 302 SS
    diafragma Bahan: NBR / Viton

    Instalasi
    1. Nyiapkeun suplai na tube niup pipa pikeun nyocogkeun spésifikasi klep. Ulah masang
    valves underneath tank.
    2. Patikeun tank jeung pipa ulah kokotor, karat atawa particulate lianna.
    3. Pastikeun sumber hawa nyaéta beresih jeung garing.
    4, Nalika Gunung valves mun inlet pipa na outlet mun baghouse nu, mastikeun euweuh thread kaleuwihan
    sealant bisa ngasupkeun klep sorangan. Tetep jelas dina klep sarta pipa.
    5. Jieun sambungan listrik ti solenoid mun controller atawa nyambung RCA port pilot jeung pilot klep
    6. Larapkeun tekanan sedeng pikeun sistem na pariksa keur leaks instalasi.
    7. pinuh pressurize sistem.

    1 "ASCO pulsa valves TPE / NBR diafragma kit

    IMG_5317
    Alus kualitas diimpor diafragma bakal dipilih sarta dipaké pikeun sakabéh valves, kalayan masing-masing bagian dipariksa di unggal prosedur manufaktur, sarta nempatkeun kana garis assembly conforming ka sadaya prosedur. Kantos klep rengse bakal dicokot niupan test.
    Diafragma perbaikan kit jas keur DMF runtuyan lebu collector diafragma klep
    Range Suhu: -40 - 120C (Nitrile bahan diafragma na segel), -29 - 232C (Viton bahan diafragma na segel)

    Loading waktos: 7-10 poé sanggeus mayar narima
    Rek: jaminan klep pulsa kami téh 1,5 taun, sadaya valves hadir kalawan dasar 1,5 taun sellers nanaon, lamun item cacad di 1,5 taun, Kami baris nawiskeun ngagantian tanpa carjer tambahan (kaasup fee pengiriman barang) sanggeus kami narima produk cacad.

    Nganteurkeun
    1. Urang bakal ngatur nganteurkeun langsung saatos mayar lamun urang boga gudang.
    2. Urang baris nyiapkeun barang sanggeus dikonfirmasi dina kontrak dina waktu, sarta nganteurkeun ASAP turutan kontrak persis lamun barang nu ngaropéa
    3. Simkuring boga rupa cara pikeun ngirim barang, kayaning ku laut, ku hawa, express sakumaha DHL , Fedex, TNT jeung saterusna. Urang ogé nampa nganteurkeun disusun ku konsumén.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • WhatsApp Online Chat !