DB16 and DB120 diaphragm repair kits 2 1/2″ mecair VNP220 VEM220 dust controller valve

Short Description:

DB16 and DB120 diaphragm repair kits  2 1/2″ mecair VNP220 VEM220 dust controller valve   1. Diaphragm repair kit DB120 was suit for MECAIR 2.5″ pulse valve VNP220 VEM220 2. Diaphragm Material: Proprietary high performance engineering thermoplastic elastomer or Viton 3. If you need a large quantity, we can give big discount for you. 4. The products we have many in store, it will be sent out ASAP when we received the payments. Different series pole assemble for kinds pulse valves ...


  • Potongan: US $ 5 - 10 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Ningbo / SHANGHAI
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    DB16 lan DB120 repair diaphragm kits 2 1/2 "mecair VNP220 VEM220 bledug controller tutup  

    DB120
    1. repair Diaphragm kit DB120 ana setelan kanggo MECAIR 2.5 "pulsa tutup VNP220 VEM220
    2. Diaphragm Material: Tertutup kinerja dhuwur engineering Stamping elastomer utawa Viton
    3. Yen perlu sing jumlahe akeh, kita bisa menehi diskon amba kanggo kowe.
    4. Ing produk kita duwe akeh ing nyimpen, iki bakal dikirim metu ASAP nalika kita nampa pembayaran.
    Pole seri beda ngumpul kanggo klep jinis pulsa kalebu customer digawe produk

    IMG_5375

    Paket dening pallet

     IMG_9296

     

     

    Loading wektu: 3-5 dina sawise pembayaran ditampa

    Warranty:  tutup pulsa Kita lan bagean babar pisan punika 1,5 taun, kabeh klep nerangake karo dhasar 1.5 taun ebay babar pisan, yen item risak ing 1.5 taun, Kita bakal kurban panggantos tanpa daya ekstra (kalebu ragad kapal) sawise kita nampa produk risak.

    Ngirim
    1. Kita bakal ngatur ngirim langsung sawise pembayaran nalika kita duwe panyimpenan.
    2. Kita bakal nyiapake barang sawise dikonfirmasi ing kontrak ing wektu, lan ngirim ASAP tindakake kontrak persis nalika barang sing selaras
    3. We duwe macem-macem cara kanggo ngirim barang, kaya segara, dening online, Express minangka DHL , Fedex, TNT lan ing. Kita uga nampa Paduka disusun dening pelanggan.


  • Previous:
  • Next:

  • WhatsApp Online Chat !