DB16 and DB120 diaphragm repair kits 2 1/2″ mecair VNP220 VEM220 dust controller valve

Pondok Description:

DB16 and DB120 diaphragm repair kits  2 1/2″ mecair VNP220 VEM220 dust controller valve   1. Diaphragm repair kit DB120 was suit for MECAIR 2.5″ pulse valve VNP220 VEM220 2. Diaphragm Material: Proprietary high performance engineering thermoplastic elastomer or Viton 3. If you need a large quantity, we can give big discount for you. 4. The products we have many in store, it will be sent out ASAP when we received the payments. Different series pole assemble for kinds pulse valves ...


  • FOB Harga: US $ 5 - 10 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: NINGBO / Shanghai
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    DB16 na DB120 perbaikan diafragma kit 2 1/2 "mecair VNP220 VEM220 lebu controller klep  

    DB120
    1. perbaikan diafragma kit DB120 éta jas keur MECAIR 2,5 "pulsa klep VNP220 VEM220
    2. diafragma Bahan: proprietary kinerja tinggi rékayasa thermoplastic elastomer atanapi Viton
    3. Lamun perlu kuantitas nu badag, urang tiasa masihan diskon badag pikeun anjeun.
    4. produk urang kudu loba di toko, éta bakal dikirim kaluar ASAP lamun urang narima pangmayaran.
    Kutub runtuyan béda ngumpul pikeun valves rupa pulsa kaasup customer dijieun produk

    IMG_5375

    Pakét ku Usuk

     IMG_9296

     

     

    Loading waktos: 3-5 poé sanggeus mayar nampi

    Rek:  klep pulsa kami jeung bagian jaminan anu 1,5 taun, sadaya valves hadir kalawan dasar 1,5 taun sellers nanaon, lamun item cacad di 1,5 taun, Kami baris nawiskeun ngagantian tanpa carjer tambahan (kaasup fee pengiriman barang) sanggeus kami narima produk cacad.

    Nganteurkeun
    1. Urang bakal ngatur nganteurkeun langsung saatos mayar lamun urang boga gudang.
    2. Urang baris nyiapkeun barang sanggeus dikonfirmasi dina kontrak dina waktu, sarta nganteurkeun ASAP turutan kontrak persis lamun barang nu ngaropéa
    3. Simkuring boga rupa cara pikeun ngirim barang, kayaning ku laut, ku hawa, express sakumaha DHL , Fedex, TNT jeung saterusna. Urang ogé nampa nganteurkeun disusun ku konsumén.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • WhatsApp Online Chat !